-Det är så mycket lättare att bara klä av sig och gå i säng, sa hon

Det är så lätt att komma hem och slita av varandra kläderna, ha ett engångsligg med klockan fem ragget som man troligtvis aldrig kommer träffa gen. Det är lätt. Folk gör det varje helg. De är bekymmerslöst och vi känner ingenting. Det är enbart ett meningslöst sex utan känslor. Utan någonting alls.

Där finns inga djupa samtal om varandras bakgrund till varför vi är som vi är. Där finns inga bråk om att man har tagit några shots för mycket ute på klubben där någon okänd kille stod och ragga i baren. Där finns inga kärleksproblem. Det är enbart sex och inget annat.

Ett naket sex som aldrig varit mer påklätt egentligen och vi älskar det.

För vi är fega. Fega för att berätta om oss själva, för fega för att låta oss själva känna något, för fega för att riskera att få vårt hjärta krossat, fega för kärlek.

Så därför står vi desperat utanför klubben klockan fem och försöker hitta någon att traska hem med för att sedan sticka innan han vaknat på morgonen för att dra och jobba, för vi vill inte sova själva men vi skulle aldrig vågat höra av oss till killen vi egentligen tycker om, han vi egentligen vill sova hos för han kanske inte känner det som jag känner. Han vill kanske inte ha mig. Så vi kör på det säkra kortet istället.

Vi är så jävla fega för kärlek så det är äckligt.

Att visa sig naken inför någon handlar om att ge hela sig själv och inte bara sin kropp. Dina inre rädslor och livsdrömmar. Men framförallt visa och prata om dina känslor. De är att visa sig naken inför en annan människa. Och det finns inget vackrare än den nakenheten och det slår garanterat det engångsligget vi fick en lördagsnatt klockan fem. 

 

 
 
 

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej