|

vi skjuter upp saker, vi planerar vår framtid flera år innan det ska ske. Vi lever ett liv byggt på att vi kommer leva tills vi är 80 år som är den svenska medellivslängden. Att vi har hela livet framför oss varje dag. Att vakna upp på morgonen är för oss en självklarhet. Vilket det givetvis också ska vara. För de är den bilden vi har av livet, att vi födds, vi lever tills vi är 80 år sen tackar vi för oss och lämnar en välfylld bok bakom oss, full av text på varje sida med allt vi upplevt i livet, vi lämnar barn och barnbarn som sedan för vidare vårt arv som minns oss för den personen vi är och har varit.

Men livet blir inte alltid som vi tänkt oss. Ibland tas personer ifrån oss. Ibland hinner vi aldrig skriva klart boken som vi hade flera år på oss skriva klart. Deadlinen kom allt för tidigt.

Och varje gång detta händer blir det ett tomt hål svårt att fylla. Ett svart tomt hål med så många känslor som där inte finns ord till. Döden är livets värsta fiende. Människans största hot. Så låt det inte gå flera dagar innan du ringer dem du älskar bara för att tala om att du älskar dem. Gå aldrig hemifrån som ovänner och säg aldrig saker som du inte menar för att säga förlåt kanske aldrig kommer, att säga att du älskar dem är kanske redan försent. Ta inte livet för givet allt för mycket för himlen har redan tagit beslag på allt för många änglar som inte var redo för att bli änglar ännu.

jag skänker jag en tanke till alla dem som jag vet behöver den. För nu har den jävla himlen tagit ännu en ängel och jag hoppas att himlen är en fridfull och trygg plats för där finns så många människor som är så älskade där. Där finns en pappa till en syster,din bästa kompis, en granne, en flickvän, er bror, din moster, er kusin, mina kusiner

Ta väl hand om dem. för vi saknar våra änglar varje dag här nere.

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej